Offert

 
1 av 2

Dina uppgifter

* Obligatoriska fält

Har du en bil att byta in / skrota? *

MEDGIVANDE ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN

Efter att ha läst informationsmeddelandet om databehandling av personuppgifter

Marknadsföringsaktiviteter.Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).
Profileringsaktiviteter.Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.
Överföring till tredje part för marknadsföringsaktiviteter. Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).

Genom att klicka på knappen SKICKA bekräftar jag min begäran om tjänsten som anges i punkt a) i informationsmeddelandet, och jag godkänner också att mina personuppgifter behandlas i enlighet med informationsmeddelandet (vilket inkluderar att de kan komma att överföras till länder utanför EU).

SKICKA

Välj en återförsäljare

Tillbaka
 
 

Tack Mario Rossi

Din begäran om att få en offert för 500Lfrån Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO har framgångsrikt överlämnats till återförsäljaren och du kommer att kontaktas så snart som möjligt.