Från 161 900 kr
Den design som alltid har varit utmärkande för Fiat 500 och den senaste tekniken. Det är vad Fiat 500X City står för.


Bilderna är illustrativa, vissa avvikelser kan förekomma

XTROVERTED

500X innebär att köra med lätthet, med en teknik som gör körningen roligare och upplevelsen i kupén smidigare.

DRIVE MODE SELECTOR* (KÖRLÄGESVÄLJARE)

Genom att använda Körlägesväljaren som är placerad på mittkonsolen (ej 1,6 E-torq) kan du välja något av tre tillgängliga körlägen – Auto, Sport, All Weather – som optimerar kördynamiken och påverkar bilens köregenskaper.

* Ej tillgänglig för, 1,6 e-TorQ​

INFOTAINMENT

Ombord finns rattmonterade växelpaddlar, handsfree Bluetooth® och Bluetooth-ljudströmning tillsammans med funktionen eco:Drive™ och infotainmentsystemet Uconnect™.

Med Uconnect™ hanterar du alla multimediaenheter som finns i bilen: analog och digital radio (DAB) och enheter som ansluts via USB-port och Aux-in-uttag (mediaspelare, iPod, iPhone, smarttelefon), via en 5- eller 6,5-tums pekskärm.

6,5” Uconnect Radio Nav är utrustad med satellitnavigering med 3D-kartor, progressiv vägvisning och "One Shot Voice Destination Entry" som gör att du kan ange adresser med röstkommandon.

Genom integration med smarttelefoner gör nya Uconnect™ LIVE det möjligt att använda en rad appar via systemet i bilen så att du alltid kan hålla kontakt med dina vänner på Twitter; lyssna på 35 miljoner låtar på Deezer och över 100 tusen radiostationer med Tune-In; få nyhetsuppdateringar i realtid från Reuters och ta emot information om trafik, hastighetskameror och väder tack vare TomTom LIVE.

Och det är inte allt: du kan förbättra din körstil med eco:Drive™, så att du sparar bränsle och i realtid kan hålla ett öga på bilens CO2-utsläpp.
Och du kan hålla koll på din bil med my:Car: kommer ihåg var du har parkerat, informerar dig om bränslenivån och eventuella störningar i bilen.

XTRAORDINARY

I 500X kan du njuta av din färd och känna dig trygg tack vare de omfattande säkerhetssystemen, som förutom 6 krockkuddar omfattar DRL-lampor, ESC-system och 3 olika säkerhetssystem.

AUTOBROMS (tillval)

Det här systemet det känner av en större skillnad i hastighet mellan din bil och framförvarande fordon, och varnar dig i tid för att undvika en möjlig kollision. Om du av någon anledning inte vidtar någon åtgärd, aktiverar systemet automatiskt bromsarna.

FÖR FULLSTÄNDIG SIKT (tillval)

"Döda vinklar" är inte längre något problem eftersom systemet kontrollerar närvaron av fordon på de mest utsatta ytorna och varnar dig med blinkande ljus på ytterbackspeglarna. Samma sak händer om ett fordon närmar sig från sidan när bilen backar.

HÅLLER DIG I RÄTT FIL (tillval)

Systemet aktiveras om du börjar byta fil oavsiktligt (utan att använda körriktningsvisarna). Den visuella indikeringen på instrumentpanelen åtföljs av större motstånd i ratten mot en ändring åt det hållet.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.