Från 161 900 kr
Den design som alltid har varit utmärkande för Fiat 500 och den senaste tekniken. Det är vad Fiat 500X City står för.


Bilderna är illustrativa, vissa avvikelser kan förekomma

XTRA KOMFORT

Inuti Fiat 500X blir kvaliteten omedelbart tydlig. De sofistikerade, mjuka materialen, den omslutande tredimensionella instrumentbrädan, de distinkta inläggen i mittkonsolen och dörrpanelerna .
De rymliga och omslutande sätena med tygklädsel i svart/grått eller antracit/elfenben ger maximal komfort.
Den exklusiva belysningen skapar en unik atmosfär som gör upplevelsen i kupén ännu behagligare

RATT OCH INSTRUMENTPANEL

Den välformade ratten ger ett perfekt grepp och en optimal handpositionering. Instrumentbrädan med de tre cirkulära elementen, påminner om den historiska 500. Det som sticker ut mest är 3,5" TFT-skärmen, som på ett enkelt och direkt sätt ger föraren all nödvändig information och även ger många möjligheter till kundanpassning.

MITTKONSOL

Mittkonsolen med elegant finish innehåller Mood Selector™ (körlägesväljaren- ej tillgänglig till 1,6 E-torq) och kontrollerna för den elstyrda parkeringsbromsen som ersätter den traditionella "handbromsen". Lätt att använda och frigör ytan mellan sätena.

FÖRVARINGSFACK

Fiat 500X garanterar också optimal funktionalitet tack vare de olika förvaringsfacken i passagerarutrymmet: såsom de fyra rymliga dörrfickorna, det anpassningsbara, stängningsbara facket på den nedre delen av instrumentpanelen liksom de två dryckeshållarna på mittkonsolen.

ELEKTRONISKT JUSTERBARA FRAMSÄTEN

För största möjliga komfort kan förarsätet justeras i höjdled, fram- och bakläge samt ryggstödsvinkel. (Tillval)

BAGAGEUTRYMME

Rymligt och flexibelt bagageutrymme, med kapacitet från 350 liter upp till hela 1 000 liter då baksätena är helt nedfällda. Det kan utrustas med ett löstagbart bagagerumsgolv, som kan vändas och justeras i höjdled.
Dragkapacitet
Högsta (bromsad) bogseringslast upp till 1 200 kg

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.